Klubmodul henter siden
Hjemme bag af "High5 Proteinbar"
Micki Dines Jensen

  17.05.2012
  16:47
Hep,
 
Har været lidt kreativ i køkkenet og vil da dele mine erfaringer.
Bestemte mig for at lave lidt godt at spise efter træning, så jeg fik smidt lidt dej sammen og smidt i ovnen.
Jeg har brugt banan/vanilje smagen af protein recovery, og resultatet med yoggi''s pære/banan yoghurt resulterede i at de smager som det der bananskum m. chokolade overtræk "slik" man kan købe, ikke ringe af en "sund" bar.
 
Opskriften var:
 
3 æg
30g sukker
100g hvedemel
150g high5 protein Recovery
1tsk bagepulver
3dl yoghurt pære/banan 1,3%
0,5dl vand
5gryn i bunden af formen og knuste special K oven på.
"glasur" af smeltet mørk chokolade blandet med madlavningsfløde 4%
180 grader i 20 min
 
 
 
 
Mht. til de 20 min, så var det ikke helt nok... Så 23-25 min. så kan det være de bliver lidt mere faste. Skal lige siges, de var 1-1,5 cm i højden i fadet.
Keld Sørensen

  18.05.2012
  22:39
Står der på Protien(recovery H5) bøtten at det kan tåle varmen ?? da min erfaringer siger mig at ikke alt protein kan tåle varmen,  og derfor bliver nedbrudt, så det ikke har nogen effekt bagefter :-(..
Har nemlig tidligere bagt protien kager,  der købte jeg specielt proteinpulver der kunne tåle at blive varmet op.
 
Ellers god ide med barer, jeg køber gerne 5 kasser hjemmelavede næste gang du skal i køkkenet. )..

Hold i dag

Instagram