Klubtræner
Aksel Nielsen
Beskrivelse
Født: 22/12 1972
Tlf.: 40 28 54 52
Email Coach@Aksel-Nielsen.dk
Træner: Træningsansvarlig, løbe og cykeltræner.

Baggrund:
Som atlet: Løber, cykelrytter, svømmer, triatlet, duathlet, militær femkæmper.
Som træner: Militær idrætsinstruktør, DAF løbetræner, uddannet svømmelærer, personlig træner, klub og landsholds træner militær femkamp.

Trænerfilosofi:
Træn struktureret og kontinuerlig. Hav altid et formål med hver enkelt træningspas. Lyt til kroppen, så længe man træner kontinuerlig er det på hviledagene at man forbedrer sig.

Beskæftigelse:
Træningsvejleder i Forsvaret.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Bastian Peitersen
Beskrivelse
Født: 03/09 1998
Tlf.: 42 42 45 33
Email Bastian.m.peitersen@gmail.com
Træner: Svømmetræner.

Om mig:
Jeg har dyrket tri siden 2014, og været på Aalborg Triatlon klubs elitehold siden 2017. Min trænerfilosofi er for ungdom såvel som for senior at træning skal være motiverende og kontinuerlig frem for alt andet. Jeg ser hellere at atleterne går hjem og har trænet lidt for lidt end lidt for meget og helst af alt ser jeg at de kommer igen uge efter uge, år efter år og nyder den sportslige og menneskelige udvikling et klubmiljø kan bidrage med.
 
Beskæftigelse:
Læser matematik på AAU.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Thomas Pedersen
Beskrivelse
Født: 02/01 1995
Tlf.: 21 17 74 51
Email thomasrindsig@gmail.com
Træner: Svømmetræner.

Baggrund:
Som atlet: Tidligere elite svømmer for TSK, med iTUP udtagelse, og senere Team Danmark atlet.
Som træner: Greenteam svømme- og openwater instruktør for Club La Santa 2018-20, og tidligere svømmetræner for Aalborg tri 2017-18. Bachelor i Idræt og Sundhed fra AAU 2018. 

Trænerfilosofi:
Hvis du ønsker at opnå sportslige resultater, er træningsmotivationen en ekstrem vigtig faktor. Rigtig mange har stået i den situation, at de har et mål/ ønske de sigter mod, men når det aldrig. Årsagerne hertil kan være mange – ofte handler det om bevidstgørelse af målet. I den sammenhæng er SMART modellen et godt redskab der er let at gå til.
SMART modellen dækker over fem punkter der er med til at skabe fokus for dit mål, og i sidste ende hjælpe dig med at opnå det. Simpelt.

1. Specifikt – Hvad er det du vil opnå?
2. Målbart – Vælg et mål som er målbart?
3. Attraktivt – Hvorfor gør du det?
4. Realistisk – Har du faktisk de nødvendige ressourcer til at nå i mål?
5. Tidsbestemt – Hvornår er din deadline?

Samtidig er det sociale også centralt for manges motivation til at træne. Hvis man træner sammen med andre, som man føler tilhør og sammenhold med, så føles træningen sjovere, og det bliver lettere at komme af sted. Dette er også grunden til at være en del af en forening som Aalborg triatlon er så brugbart for ens mål.
Se hele beskrivelsen
Vis hold

Nyheder

Sponsorer